Detox

Detox Diva’s ultimative 10 dages detox

Detox 1

45 sider spækket med råd og viden om detox, vægttab og sunde kost- og livsstilsvaner. Du får opskrifter med til alle ti dage samt brugbare værktøjer og livsstilsråd. Aldrig har det været nemmere at gennemføre en detox – og det er helt uden at sulte sig selv eller drikke underlige eliksirer. Ved køb af Detox Diva’s ultimative 10 dages detox, får du et detox-program, som er meget hverdagsvenligt, effektivt og som giver dig en god indføring i detox-kunsten. Alt dette får du for bare 99. kr. Detox-programmet leveres som PDF. KØB PROGRAMMET HER

En detox er det bedste, du kan gøre for dig selv på meget kort tid. Hvis der nogensinde skulle være en hurtig genvej til et smukkere, slankere og gladere dig, så er Detox Diva’s ultimative 10 dages detox det helt rigtige sted at starte.

Denne 10  dages detox kickstarter effektivt et vægttab, og hjælper dig med på kort tid at skabe en forandring, du både kan se og mærke. Så uanset om målet er et større eller mindre vægttab, eller bare at se fantastisk ud, få et plus på overskudskontoen, droppe din sukkerafhængighed og smække døren i over for den konstante dårlige samvittighed, så er du landet på den rigtige side.

Målet for denne detox er:

 1. Rense ud og hjælpe kroppen med at komme af med sit ‘affald’
 2. Re-sette dit stoftskifte og kickstarte vægttab
 3. Skyde dit energiniveau i vejret og gøre dig mentalt skarpere og mere balanceret
 4. Få dine øjne til at funkle og din hud til at stråle og gløde
 5. Eliminere din sukkertrang og trang til andre forarbejdede madvarer

Ikke alene kommer du til at se resultater og forandringer efter kun 10 dage, men denne detox vil også gøre det nemmere for dig efterfølgende at fortsætte et eventuelt vægttab og opretholde en sundere livsstil.

Når du køber 10 dages detox-programmet, får du ikke alene et unikt og resultatsikkert program, men du får også adgang til gratis e-mail support i hele januar 2016, hvor du kan stille spørgsmål – til programmet og/eller detox generelt. Og det hele koster kun 99 kr.! KØB PROGRAMMET HER

Detox din stress væk
Stress kan være en enorm negativ bidragsyder til vægtforøgelse, dårlige fordøjelse og lavt energiniveau.

Detox Diva’s ultimative 10 dages detox ikke alene tuner din krop og giver den et veltrængt serviceeftersyn, men den reducerer også dit stress-niveau og derved sikrer dig succes med vægttab og en livsstilsændring. Når vi er stressede og føler, vi har svært ved at bevare overblikket, så tager vores mentale overskud et dyk, vores energiniveau daler, og vores hormonsystem bliver sat ud af balance. Der er ingen tvivl om, at meget stress starter i vores hoveder, men når det er sagt, så er kosten og vores livsstil i høj grad medvirkende faktorer til, at vores krop bliver stresset.

Fem største tegn:

 • Du er ofte træt
 • Du sover dårligt
 • Du oplever humørsvingninger
 • Du oplever oppustethed, forstoppelse
 • Du tager på i vægt, uanset hvad du gør

Andre tegn kan være:

 • Allergier
 • Hudproblemer
 • Eksem
 • Migræne

Disse symptomer er som regel udtryk for, at der er inflammation i kroppen.

Ved at optimere din kost og livsstil og detoxe kroppen, kan du reducere eller helt fjerne disse symptomer. Den mad, vi spiser, påvirker vores krop på et helt molekylært niveau, og derfor er det ekstremt vigtigt at give din krop de rigtige byggesten.

Detox Diva’s ultimative detox virker ved først at re-sette dit system og optimere din krops detox-funktioner. Derefter overskylles din krop med vigtige mineraler og vitaminer. Efter 10 dage vil du se og mærke en forskel i den måde, du ser ud på, og den måde, du har det på. Din hud vil stråle og gløde, og dine øjne vil lyse og blive klarere.  Du kommer til at være et energibundt, føle dig frisk og klar i hovedet og have langt mere overskud. KØB PROGRAMMET HER