Om mig

 

Velkommen til min side og blog!

Jeg hedder Serpil, jeg er i skrivende stund 44 år, mor til to drenge, gift med Lasse og bosiddende i Nordsjælland. Når jeg ikke blogger, arbejder jeg som yogainstruktør i mit eget yogastudie og giver  1-1 sessioner omkring vægttab detox, kostændringer og detox .

Ud over min familie, som er min største passion i livet, så har jeg forelsket mig hovedkulds i yogaen, og siden 2013 hvor jeg skrev mig op til min yoga-uddannelse, har mit liv transformeret sig på en helt ubeskrivelig fantastisk måde – og min rejse er kun lige begyndt.

Jeg elsker at dele min kærlighed for yoga og min dybe fascination over yogaens mange helende og foryngende egenskaber i min daglige undervisning og hvor, jeg ellers kan komme til det.

Når jeg ikke lige sidder i skrædderstilling eller strækker mig i hunden, så er køkkenet det andet sted hvor kreativiteten får lov at udfolde sig. God, sund og helende mad har altid været en intuitiv passion for mig, som jeg i de senere år har finpudset og justeret til endnu større  højder, ikke mindst efter at have fået min certificering som ‘Health Coach’ hos  amerikanske IIN (Institute for Integrative Nutrition) der har uddannet nogle af verdens mest førende og tonenagivende helse-advokater.

For mig er mad ikke alene en sanselig oplevelse men i ligeså høj grad en kilde til, at jeg kan trives på et optimalt plan både kropsligt og mentalt.  Jeg er i dag 100% plantebaseret og veganer.

Jeg glæder mig til at indvie dig ind i min tilværelse som yogi, veganer og dedikeret livsstils- og sundhedshacker. Følg mig her på bloggen og på min Facebook-side og Instagram profil.

Tak for dit besøg 🙂

Namaste,

Navn