Yoga

Yoga er et perfekt potpourri af fysisk og mental styrke og udholdenhed, selverkendelse, velvære og en masse anti-aging og foryngende komponenter. Når du dedikerer dig til en jævnlig praksis med yoga, så vil du blive overrasket over din egen grænseløshed og dit eget potentiale.

Yoga smidiggør dig både mentalt og fysisk, og du vil uge for uge opleve små forandringer både i hvordan din krop opfører sig og ser ud og i dine tanke- og handlingsmønstre.

Yoga er i modsætning til anden fysisk udfoldelse ikke konkurrencepræget og omfavner alle aldre og konditionsniveauer. Du starter, der hvor du er.

Det er en myte, at man skal være både stærk og smidig, før man kan gå til yoga. Det er netop det, som du opnår ved at praktisere yoga.

Hvis du sørger for at dukke op på din yogamåtte, så vil smidigheden og styrken med tiden og med garanti komme, og du vil blive overrasket over, hvor stærkt det kan gå.

Yoga er det perfekte redskab til vores moderne liv, hvor vi efterhånden bliver mere og mere udfordret i vores fysiske og mentale kapacitet, og hvor det er nødvendigt at genetablere en balance.

Sagt på én linie, yoga er et massivt udviklingsværktøj på alle planer, som jeg er super begejstret for at dele med andre.

Jeg tilbyder
Jeg tilbyder både 1-1 undervisning og gruppeundervisning.

Så hvis du vil kickstarte din yogapraksis og have 1-1 undervisning af mig, eller I er en gruppe, som gerne vil have en forsmag på yogaens vidunderlige effekter, så udfyld venligst nedenstående, og jeg vil glæde mig til at tage en snak med dig/jer.